GROEN MOET U DOEN!

De lente in de bol? Dolle acties met energie oudewater.
Energie waar u energie van krijgt. Pluk het voordeel!

Sparen, wie is er niet mee groot geworden? Vroeger spaarden we van jongs af aan. Geld bracht geld op, veilig en vertrouwd op een mooie renterekening. Maar hoeveel rente ontvangt u tegenwoordig? Waarschijnlijk nog geen 1.5%. Dat kan beter!

Investeer in energiebesparing! Daarmee verdient u geld! In de eerste plaats omdat uw energienota daalt. Uw rendement is al gauw zo’n 10% per jaar (?). Bovendien bespaart u op belasting. Wist u dat meer dan 60% van de energieprijs bestaat heffingen, verkapte belasting dus? Begin nu met besparen en verdienen. Uw investering is duurzaam. Uw huis stijgt in waarde. En met een beter energielabel wordt uw huis couranter op de woningmarkt.

Laat u spaargeld voor u werken, hoe verdient u geld met uw appeltje voor de dorst?

Vloer-, dak- en muurisolatie zijn de allervoordeligste manieren om te besparen. Uw energieverbruik daalt direct. Uw huis wordt er beter van. De investering is snel terugverdiend. En als bonus geniet u van meer wooncomfort.

Laat nu een check uitvoeren met onze Quick-scan energie: dan krijgt u een goed advies wat voor u het voordeligst is en.. wat het u oplevert! De ervaren energie-expert komt bij u thuis, bekijkt alle opties en brengt de mogelijkheden helder en overzichtelijk in kaart. Normaal € 100,-. Nu exclusief voor leden € 75,- inclusief btw.

Slim met subsidie

Komt het financieel (nog) niet gelegen, maar wilt u wél profiteren van groen voordeel, dan is de NIEUWE regeling Energiebespaarmaatregelen iets voor u! (is dit de juiste naam?) De overheid biedt nu de mogelijkheid om geld te lenen om te besparen op uw energieverbruik. U betaalt een bescheiden rente: slechts 3.5%, die bovendien aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting! Dat betekent per definitie een positief rendement, welke investering u ook kiest! Het aanbod geldt voor investeringen tot € 25.000 in nagenoeg alle vormen van isolatie. Circa 50% van het leenbedrag mag besteed worden aan energie opwekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Maak een afspraak als u meer weer weten. Wij leggen u graag uit hoe het werkt, wat het oplevert en we doen zelfs de aanvraag voor u!

Bent u al wegwijs met groene energie?

Heeft u al kennisgemaakt met het gemakkelijkste voordeel van Energie Oudewater? Via Green Choice profiteert u van de beste deal in groene energie. Meld u eenvoudig aan via de website.

TIPS & TRICS

Houd warmte binnen en vocht buiten! Dat is comfortabel en goed voor uw portemonnee!

Tip 1: Zet uw CV ketel-temperatuur een graadje lager. De lente is begonnen en de zomer komt eraan!

Tip 2: Ventileer en laat vocht buiten. Dat is niet alleen comfortabeler maar ook beter voor uw gezondheid en huis.

Tip 3: Vervang gloeilampen voor spaarlampen. Dat bespaart u al gauw aardig wat euro’s… jaren lang!

Tip 4: Houd een voorjaarschoonmaak! Maak uw roosters schoon en ontdooi de vriezer. Zo gaat u fris en energiezuinig de zomer in!