We-Energy Game in Oudewater

Energie is een al tijden een actueel onderwerp in alle media. Warmtepompen, zonnepanelen, isoleren etc. We moeten met z’n allen minder energie gaan gebruiken en de energie die we nodig hebben duurzamer opwekken.

Dit opwekken kan op verschillende manieren door huishoudens of bedrijven zelf, maar daar gaan we het niet mee redden. Dus moeten we het groter aanpakken, denk hierbij aan zonnevelden, windmolenparken, etc. Deze hebben echter wel invloed op ons landschap.

De We-Energy Game is een spel dat de discussie over de energietransitie op gang brengt en bewustwording bij de spelers creëert over de opgave van de energietransitie.

Dit gebeurt door het plaatsen van duurzame energiebronnen op de kaart een stad of dorp. (zie: http://www.we-energy.eu/)

De spelers kunnen de verschillende rollen vertegenwoordigen: mensen, planeet, winst, balans, wetgeving en productie. Het spelen van de duurzame energiebronnen heeft effect op de score van iedere rol, door samen te werken moet er een totaal hoeveelheid punten worden behaald.

Bordspel
We Energy energie oudewater

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar dus graag vooraf aanmelden via: pr@energieoudewater.nl

Op 19 juni a.s. wordt dit spel in Oudewater gespeeld.

De organisatie is in handen van Energie Oudewater.

Locatie Duur
Stadhuis,
Visbrug 1
Begintijd 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Eindtijd 22.00 uur