Isolatie

Isoleren bespaart het meest!

Het is eigenlijk eenvoudig: zorg dat de energie die u gebruikt ook ‘binnen’ blijft.. daar waar het hoort.. dat is de kern van isoleren.
Isolatiemaatregelen verdienen zich het snelste terug van allemaal, in 4 à 5 jaar. Dus isoleer uw vloer, muren, plafond of dak, daar bespaart u het meeste mee! Waarom: omdat u gas bespaart! Én.. gas is duur en levert dus het meeste op voor uw portemonnee.isolatie calculator e1489143914730

Meer weten: bekijk onze unieke isolatie calculator! Deze geeft heel eenvoudig en inzichtelijk aan hoeveel u per jaar bespaart en meer.

Isolatie Calculator
zonnepanelen op dak plaatsen

Advies zonnepanelen

Ons zonnepanelen advies is: neem zoveel panelen als u kunt plaatsen/betalen én neem niet meer dan uw eigen stroomverbruik.
Dan bespaart u het meest op uw kosten, nl. alle energiebelastingen die nu in de € 0,23 zitten, nl. € 0,16 per kWh. Het advies cq berekening is gebaseerd op een maximale opbrengst om uw energierekening zover mogelijk bij nul te krijgen. Natuurlijk kunt u meer panelen nemen, dan levert u netto energie terug. U krijgt dan circa max € 0,07 per kWh.zonnepanelen calculator e1489143943935

Meer weten: bekijk onze unieke zonnepanelen calculator! Deze geeft heel eenvoudig en inzichtelijk de panelen weer met de meeste opbrengsten..

Zonnepanelen Calculator

Offerte energie advies

Wilt u weten wat isolatiemaatregelen in uw specifieke situatie opleveren? Wij maken graag een afspraak met u!
Wij verzoeken u de volgende velden invullen, dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

CONTACT

Energie advies

Weet wat je kan besparen!

Geeft u snel een goed idee van de mogelijke energiebesparingen in uw woning. Onze gespecialiseerde adviseur loopt met u door het huis en inventariseert de verschillende onderdelen zoals:

  • isolatie-mogelijkheden voor muren, vloer, gevels en dak
  • Installaties (verwarmingsinstallatie, ventilatie, zonnepanelen)
  • U ontvang hiervan binnen 5 werkdagen een overzicht met de mogelijkheden voor uw woning inclusief kosten, besparingen, terugverdientijden en rendement.

Kosten van deze scan zijn € 100,- incl. BTW; leden van de Coöperatie Energiebesparing Oudewater betalen € 75,- incl. BTW.

Dit is een uitgebreid advies op maat van de mogelijkheden van uw woning. De doorrekening van de besparingen zijn exact: type woning, uw energieverbruik, aantal bewoners etc. wordt meegenomen in de berekening. U ontvangt een rapportage van de bevindingen met alle maatregelen die realistisch om uw doelen te halen zijn doorgerekend op investering, besparing, terugverdientijd en Energie Index (energielabel).

Als u voor minimaal € 5000,- aan maatregelen laat uitvoeren door de aannemers en/of installateurs, is het advies gratis!

Heeft u interesse in een energie advies? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Contact
zon kind energie