Elektriciteit besparen

Een lagere energierekening én een beter milieu.

Elektriciteit besparen door in het donker te zitten is niet nodig!

Besparen op elektriciteit kan veel slimmer. Vaak is het lastig om veel geld te besparen op stroom, omdat elektriciteit heel goedkoop is. De lampen elke dag wat korter laten branden bijvoorbeeld levert nog niet eens € 1 per jaar op. Led lampen in plaats van gloeilampen bespaart al een stuk meer.

Zuinige apparaten gebruiken bespaart de meeste stroom. Maar ook zonder veel geld uit te geven kun je stroom te besparen. Daarom is het slim om plekken te vinden waar stroom verbruikt wordt, die je niet gebruikt. Lees de tips en bespaar zelf heel makkelijk tot €60 per jaar. Eenmalig doen, daarna heb je altijd lagere energiekosten!

Hoe kun je besparen?

Moet ik in het donker zitten om elektriciteit te besparen? En kan ik alleen met zonnepanelen veel stroom besparen? Nee hoor! Dat kan zonder dat je er last van hebt. De meeste winst is te halen met sluipstroom. Dit heet ook wel standbystroom. Ook al staan apparaten uit, dan toch gebruiken ze stroom. Sommige apparaten blijken meer stroom te verbruiken dan je zou denken.

Door dit te ontdekken kun je maatregelen nemen om stroom te besparen. Kleine, snelle en goedkope oplossingen die je helpen energie te besparen. Speciale stekkerdozen besparen vanzelf stroom.

energie bespraken energie oudewater
energie oudewater stekkerdoos 1

Stekkerdoos

Lees meer
energie oudewater koelkast

Energiezuinige Apparaten

Lees meer
elek boiler energie oudewater

Elektrische Boiler

Lees meer

Meer tips

Bekijk het hier!

Besparen op Gas

Bekijk het hier!

Wilt u meer tips over besparen?

Stuur ons een bericht via info@energieoudewater.nl