Duurzame informatie- rommelmarkt

Op zaterdag 28 augustus a.s is er in Oudewater een interessant en leuk evenement. Een informatiemarkt over ENERGIE DUURZAAMHEID. Daarnaast is er een rommelmarkt-route voor meer dan 120 woonhuizen.
Alle Oudewaternaren kunnen meedoen, met deze actie’s.

Om 09.00 uur wordt op het parkeerterrein aan de Waardsedijk, naast het stadskantoor, een informatiemarkt over energie opwekken en besparen geopend door burgemeester Danny de Vries.
Deze markt is georganiseerd door Energie Oudewater. U kunt er uw oude gloeilampen omruilen voor maximaal 7 LED-lampen. GEHEEL GRATIS!!!!!

Er staat een lange trailer, met informatie over WARMTEPOMPEN van het merk NATHAN.
Tevens wordt er informatie gegeven over diverse soorten ISOLATIE, door het bedrijf ENERISO.
*Spouwmuurisolatie
*Vloerisolatie
*Dakisolatie.

Er is die dag een speciale aanbieding. En u bespaart ieder jaar enorm veel energie. Gas en stroom. BOVENDIEN!!! Indien u voor meer dan 1.000,- euro laat isoleren, krijgt u ook nog eens 200,- euro, via een VOUCHER  van Energie Oudewater i.s.m de gemeente Oudewater.
*Tevens is er via de overheid een subsidie beschikbaar, indien u 2 maatregelen neemt om uw woning te verduurzamen. Dat is een subsidie van minimaal 20% van de onkosten.
*Ook is die dag een aftrap van een ZONNEPANELEN actie. Het bedrijf SolarProf uit Woerden voert deze actie samen met Energie Oudewater uit. Ook zonnepanelen en warmtepompen vallen onder de 2 te nemen maatregelen die voor subsidie in aanmerking komen.

Het is nu dus extra interessant om de stap naar duurzaamheid te maken!

Energie Oudewater Rommelmarkt